O tânără din Bucureşti a fost victima unei tâlhării la metrou, iar povestea ei ne arată realitatea cruntă din România anului 2018 în care trăim.

Deşi agresorul care a umplut-o de sânge şi i-a furat telefonul a fost identificat, el nu a fost încă prins.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult, tânărul a mai fost condamnat pentru astfel de fapte, ultima condamnare fiind de şase ani de închisoare în anul 2015.

Cu toate acestea, el se află în continuare în libertate.

"𝗣𝗲 𝗮𝗴𝗿𝗲𝘀𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂 î𝗹 𝗰𝗵𝗲𝗮𝗺ă Claudiu, 𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝗶𝗰 𝗰𝘂 𝟮 𝗮𝗻𝗶 𝗰𝗮 𝗺𝗶𝗻𝗲 ș𝗶 𝘃𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗧â𝗿𝗴𝘂 𝗠𝘂𝗿𝗲ș. 𝗠𝗮𝗶 𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗿𝗲𝗼 𝟯 𝗱𝗼𝘀𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝘂𝗿𝘁 𝗰𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁 ș𝗶 𝘁â𝗹𝗵ă𝗿𝗶𝗲 î𝗻 𝗽𝗮𝗹𝗺𝗮𝗿𝗲𝘀, 𝗶𝗮𝗿 î𝗻 𝟮𝟬𝟭𝟱 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗮𝗺𝗻𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝟲 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 î𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀𝗼𝗮𝗿𝗲. 𝗗𝗮𝗿 𝗮𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗰𝘂𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝟮 𝗹𝘂𝗻𝗶, 𝗶𝗮𝗿 𝗣𝗼𝗹𝗶ț𝗶𝗮 𝘁𝗼𝘁 𝗻-𝗮 𝗿𝗲𝘂ș𝗶𝘁 𝘀ă 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱ă 𝘂𝗻 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗱𝗶𝘃𝗶𝘀𝘁.

În schimb eu am rămas cu atacuri de panică, cu frică de metrou, cu frică de întors acasă seara de la muncă, cu mâini transpirate și înțepături în piept, și-n mare cu frică de absolut orice. Seara mă uit în spate înainte să intru în scară și cam toată lumea mi se pare ușor dubioasă acum", a scris Alina pe Facebook.

Tânăra a povestit momentele de groază prin care a trecut atunci când agresorul a lovit-o, a ameninţat-o cu moartea şi i-a furat telefonul.

"Înainte să cobor în pasaj văd că un tip îmbrăcățel, curățel, țigan (dar ce treabă are asta?) coboară scările. Intru în pasaj și merg vreo 10 metri până când el încetinește. Hei ce faci? Nu-l bag în seamă. Din nou neața, ce faci? Îi zic să mă lase în pace și-i urez o zi bună. Mă împinge la perete. Mă gândesc la viol și încep să urlu. Ajutooooor! Ajutooooor! Taci fă! Mă caută de telefon și mi-l smulge. Sunt șocată că nu e nici naiba în pasaj și strig din nou. Îmi pune mâna la gura. "𝗗𝗮𝗰ă 𝗺𝗮𝗶 ț𝗶𝗽𝗶 𝘁𝗲 𝗼𝗺𝗼𝗿!" și-mi dă un pumn. Cad, dar nu-mi pierd cunoștința. Amețită, mă ridic și fug plângând prin pasaj ca să ies la suprafață. Îmi bubuie capul și mi se scurge roșu de pe față. Pe mâini sunt plină de sânge. Ies din pasaj și doi turiști care așteptau să-și ia covrigi de la Patiseria Tineretului fac ochii mari și mă ajută să sun la 112. Omg, what happened? Let's call the Police", a fost mesajul transmis de Alina şi distribuit de peste 1.000 de persoane.