Un poștaș din Prahova a sunat disperat la 112, spunând că a fost atacat pe stradă de doi necunoscuţi mascaţi, care i-au furat geanta poştărească în care se aflau banii pentru pensiile oamenilor.

Poliţiştii au demarat imediat cercetări pentru a-i depista pe autori, însă în scurt timp au ajuns la concluzia că poştaşul nu e tocmai sincer. În scurt timp, poliţiştii au descoperit la poştaş acasă toată suma furată, 40.000 de lei, bani care vor fi livraţi cu întârziere pensionarilor.

Articolul continua dupa recomandari

Un poştaş a visat la pensiile bătrânilor

Peste 40.000 de lei a ascuns în casă un poştaş din Prahova, în loc să le dea bătrânilor pensiile mult aşteptate, sperând să ţină banii pentru el. Apoi, poştaşul a sunat la 112 şi a anunţat că a fost jefuit de doi bărbaţi, care au fugit cu geanta.

Evident, poliţiştii au urmărit toate pistele şi nu mare le-a fost mirarea atunci când au găsiţi banii pretinşi furaţi de tâlhari chiar în casa poştaşului. Bărbatul lucra la poştă de 3 ani.

"Joi, 13 februarie, în jurul orelor 15:00, am fost sesizati cu privire la faptul că pe raza localității Aricestii-Rahtivani, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violență un factor poștal, de o geantă ce conținea bani si documente poștale. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul", au informat poliţiştii.