Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă reţinerea a unui bărbat de 31 de ani, din Bucureşti, acuzat că a furat un portofel cu 3.000 de lei în momentul în care se afla deja sub control judiciar pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul s-a produs în cursul zilei de marţi, marţi seara, o femeie de 32 de ani reclamând la Secţia 20 de Poliţie dispariţia portofelului plin cu bani şi mai multe acte personale.

Articolul continua dupa recomandari

Prejudiciul în cazul portofelului furat din Bucureşti a fost recuperat parţial

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat şi depistat un tânăr în vârstă de 31 de ani, cunoscut cu preocupări infracţionale, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul, aflat deja sub efectul măsurii controlului judiciar, a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit că, marţi seara, în timp ce se afla în interiorul unui magazin de pe raza sectorului 6, ar fi sustras portofelul cu pricina.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat parţial şi restituit persoanei în drept.

Conform anchetatorilor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.