Poliţistul tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuţi, în timpul unei percheziţii, a mişcat o mână şi un picior, semn că starea lui se ameliorează.

Ciprian Sfichi este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde a fost operat de două ori, de o echipă formată din 10 medici, inclusiv directorul spitalului, medicul Lucian Eva.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit ultimelor informaţii oferite de medici, starea poliţistului este critică, dar staţionară. Mai mult, el ar fi mişcat o mână şi un picior, semn că se simte mai bine.

Poliţistul lovit cu sabia, în continuare în comă la spital

Ciprian Sfichi a fost lovit cu o sabie în cap, în timpul unei percheziţii la locuinţa lui Alexandru Huţuleac, un suspect de trafic de droguri din Rădăuţi. În momentul în care a intrat în casa interlopului, poliţistul, care nu purta casca de protecţie, a fost lovit cu o sabie în cap.

Lovitura a fost atât de puternică încât poliţistul s-a ales cu o fractură foarte gravă, iar tăişul sabiei chiar i-a secţionat creierul.

Agresorul, Alexandru Huţuleac, a fost prezentat ieri Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Interlopul este acuzat de ultraj la poliţist în forma tentativei de omor, ancheta fiind preluată de DIICOT.