Poliţistul motociclist din Cluj lovit de o şoferiţă care nu s-a asigurat e în stare critică. Apel disperat pentru salvarea lui Bogdan. Colegii tânărului cer ajutor.

"Colegul nostru Ciceu Mircea Bogdan, din cadrul Secției 6 Poliție, a fost implicat intr-un tragic accident de circulație, care i-a produs grave leziuni interne. Acesta se zbate acum între viață și moarte și are nevoie urgentă de sânge. Începând de vineri dimineață, colegii care doresc să îl ajute pot dona sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (str. Nicolae Bălcescu nr.18) cu precizarea că sângele este destinat pacientului Ciceu Mircea Bogdan.", este mesajul postat pe Facebook de colegii lui Bogdan.

Articolul continua dupa recomandari

O şoferiţă a vrut să intre într-o curte la dreapta direct de pe banda doi şi a lovit în plin motocicleta pe care circula poliţistul, aflat în tipul liber. Victima accidentului de la Calea Morţilor a ajuns în stare gravă, la spital. 

Potrivit martorilor care au postat imagini şi comentarii pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj, o şoferiţă care, pentru a intra în curtea unui imobil, ar fi virat dreapta de pe banda a doua fără să se asigure, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, care a luat foc.