Polițistul Marian Godină i-a răspuns deputatului Florin Roman printr-o postare acidă pe Facebook în scandalul radarelor montate pe mașini neinscripționate.

Inițial, deputatul i-a acuzat pe polițiștii rutieri că se opun legii care interzice radarele neinscripționate pentru că vor rămâne fără șpăgi.

Articolul continua dupa recomandari

"De ce se opun polițiștii de la Rutieră la presemnalizarea radarelor, ca mijloc de prevenție? Doar pentru că dispare șpaga? Doar pentru că nu mai pot sta la pândă? Doar pentru că nu mai pot fi aroganți?", a scris deputatul Florin Roman.

Astăzi, polițistul Marian Godină, fost lucrător al Serviciului Rutier, i-a răspuns parlamentarului PNL printr-o postare pe rețeaua de socializare.

"România ocupă un loc fruntaș în clasamentul țărilor cu morți pe șosele, iar infrastructura rutieră de asemenea nu poate fi comparată. Și eu am fost într-o țară din Africa și nu am văzut niciun indicator care să te avertizeze să folosești lanțuri antiderapante. Probabil pentru că acolo nu prea ninge, înțelegeti domnule deputat sau nici asta nu puteți pricepe? (...) România ocupă un loc fruntaș în clasamentul țărilor cu morți pe șosele, iar infrastructura rutieră de asemenea nu poate fi comparată. Și eu am fost într-o țară din Africa și nu am văzut niciun indicator care să te avertizeze să folosești lanțuri antiderapante. Probabil pentru că acolo nu prea ninge, înțelegeti domnule deputat sau nici asta nu puteți pricepe?", a scris Godină.