Posibilă crimă urmată de sinucidere la Oraviţa. Un subofiţer de la Poliţia Transporturi şi iubita lui au fost găsiţi morţi, înjunghiaţi, într-un apartament dintr-un bloc ANL. 

Cornel Hernea, de 37 de ani, şi iubita lui, Marcela G., cu doi ani mai mică, au fost descoperiţi morţi în această dimineață.

Articolul continua dupa recomandari

Alarma a fost dată de mama bărbatului, care s-a speriat pentru că fiul ei nu răspundea la telefon și nici la ușă. Primii care au intervenit au fost pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după apelul la 112 făcut la ora 8.48, cu scopul de a debloca ușa. 

Cornel Hernea, de 37 de ani, şi iubita lui, Marcela G., cu doi ani mai mică, au fost descoperiţi morţi în această dimineațăVezi 3 imagini în Galerie

Ulterior, la faţa locului au ajuns şi anchetatorii, care au demarat cercetările.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Până la această oră, anchetatorii nu au confirmat dacă este vorba despre crimă urmată de sinucidere. Ambii au murit înjunghiați. Nu a fost folosită arma polițistului, pistolul său aflându-se la sediul din Oravița.

Poliţistul şi iubita lui aveau o fetiţă de 1 an şi jumătate

Cornel Hernea lucra din 2002 la Poliţia Transporturi Oraviţa, având gradul de agent şef adjunct. Bărbatul nu a avut niciodată abateri disciplinare.

Iubita acestuia, Marcela G., cu doi ani mai tânără, şi împreună cu care avea o fetiţă de 1 ani şi jumătate, era ospătăriţă.

Poliţistul Cornel Hernea şi iubita lui au fost găsiţi morţi la OraviţaVezi 3 imagini în Galerie

Surse din anchetă spun că fetiţa se afla la mama poliţistului. Aceasta din urmă a fost cea care a sunat la 112, după ce fiul ei nu răspundea la telefon și nici la ușă.

Potrivit aceloraşi surse, Cornel şi Marcela ei au fost găsiti morţi, injunghiaţi, în camere separate.