Dragoş Surugiu, patron al unei firme de taxi, a fost protagonistul unor scene incredibile în trafic, în centrul Bârladului.

În momentul în care a fost oprit de un echipaj de la Rutierã, individul a ignorat complet semnalele poliţiştilor.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult, a apãsat pedala de acceleraţie şi s-a evaporat pe o alee dintre blocuri.

Imediat a plecat în urmãrirea sa un politist, care l-a ajuns din urmã. Când au coborât din masini, politistul i-a cerut soferului sã se legitimeze si sã meargã la secţie, dar soferul l-a atacat, l-a izbit de pãmânt si a fugit în scara unui bloc.

Polititul a cerut întãriri si la fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie care l-au ridicat pe soferul recalcitrant si l-au dus la sediu.

Pus sã sufle în alcooltest, Dragos Surugiu a sãrit iarãsi la politisti, unuia dintre ei rupându-i uniforma. A refuzat categoric sã sufle în etilotest, a refuzat si prelevarea de probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei si asa s-a ales cu un dosar penal.

“Unul dintre politisti a suferit leziuni de tip echimoze si escoriatii, fiindu-i eliberat certificat medico-legal cu 1-2 zile de îngrijiri medicale, celuilalt fiindu-i ruptã cãmasa si epoletii”, au precizat mai multe surse din rândul politiei rutiere Bârlad pentru presa locală.

Dragos Surugiu a fost retinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru luarea mãsurilor legale în acest caz.