Doi polițiști de la Biroul Rutier au fost amenințați cu moartea de un individ beat, care a fost oprit în trafic în timp ce conducea pe „interzis”.

După o scurtă urmărire, mașina tânărului a fost blocată, iar la volan agenții ar fi găsit… două persoane: pe șofer și pe concubina acestuia.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia ar fi fost trasă de conducătorul auto pentru a o așeza în locul său, scrie presa locală. 

Au urmat scene de-a dreptul halucinante, filmate de un martor. 

Individul a recunoscut că este dispus să se răzbune și să îi ucidă pe polițiștii care l-au oprit în trafic pentru că șofa pe contrasens, beat.

"Vreau filmare cu camera video! Colegul tău m-a lovit de zece ori", spune suspectul. 

"Și tu ai zis că îi dai cuțit!", îi răspunde polițistul. 

"Ce cuțit îi dau! Am zis că îl omor, pentru că el m-a lovit!", vine replica șoferului. 

"Fii atent: pentru lucrurile pe care le zici tu acuma, ai toate șansele să nu mai pleci de la noi!", îl atenționează polițistul.

"Dar eu nu plec, pentru că știu legea! Am făcut șase ani de pârnaie, mă, omule! Bă, fii atent aici! Eu recunosc că sunt beat și în fața unui judecător! Am stat de vorbă cu procurorul Diaconescu, de la DIICOT! Bă, omule! Văd că ai cinci grade, bun, OK, ești de acord? Colegul tău de ce m-a lovit? Eu te întreb de ce m-a lovit!", continuă discuția suspectul. 

"În momentul în care el ți-a cerut să te supui…", încearcă să-i explice polițistul, potrivit aradon.ro

"Dar m-am supus, bro!", răspunde șoferul beat.

Individul a continuat cu ameninţările şi în maşina Poliţiei.

"Vei muri, mă fraiere! Pentru că io-s beat. Io recunosc. Nu uita un singur lucru, că nu ştii cu cine te pui! Ascultă ce spun. Din pământ ai fost făcut, în pământ ai să te duci, mă!", ameninţă bărbatul.