Cristina Rotaru, comisar de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, a murit în Germania în urma unui infarct pe care l-a făcut în maşină. Femeia de 48 de ani era cunoscută cu afecţiuni cardiace.

Moartea poliţistei din Botoşani, care tocmai fusese promovată în grad de comisar, a şocat pe toată lumea. Activa la Centrul Operațional al IPJ Botoșani, iar colegii spun despre ea că era o profesionistă dedicată muncii sale.

Articolul continua dupa recomandari

Nu știau să fi avut probleme cu inima. Se pare, însă, că poliţista era cunoscută ca având afecţiuni cardiace, Cristina suferind în trecut un preinfarct. 

Cristina Rotaru a făcut infarct în maşină

Reamintim că, ieri, Cristina Rotaru a murit în Germania. Era pe final de concediu, astăzi urmând să se întoarcă în România.

La un moment dat, în timp ce sea se afla în maşină, Cristinei i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Suferise un infarct.

Medicii chemaţi la fața locului au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital, unde au încercat să o readucă la viață.

În ciuda tuturor eforturilor, după câteva zeci de minute a fost constatat decesul poliţistei. 

Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile, potrivit botosanenaul.ro.