Caz revoltător în Prahova. O agentă de la Poliţia Locală a fost lovită intenţionat cu maşina de un şofer nervos, după ce i-a cerut socoteală că parcase într-un loc nepermis. Apoi, bărbatul a demarat în viteză, iar, ceva mai târziu, autoturismul a fost găsit abandonat. Agenta nu a fost rănită grav, dar a făcut un atac de panică. Acum, şoferul pus pe scandal este căutat de colegii ei.

Incidentul s-a petrecut în timp ce poliţista era în timpul serviciului. A văzut o maşină care era parcată neregulamentar, pe o trecere de pietoni, şi s-a dus să-l amendeze pe şofer.

Articolul continua dupa recomandari

Adrian Vaida, Directorul Poliţiei Locale Ploieşti: S-a deplasat la autoturismul respectiv şi a solicitat conducătorului auto să îi prezinte documentele în vederea identificării şi aplicării sancţiunilor pentru fapta respectivă.

Individul a refuzat să discute cu agenta. Ba mai mult, a demarat în trombă şi a acroşat-o pe femeie cu maşina, apoi a dispărut. Poliţista a ajuns la spital.

Dr. Violeta Tanase, purtător de cuvânt SJU Ploieşti: Este conştientă, cooperantă. Până acum rezultă că ar fi un traumatism cranio-cerebral, fără leziuni cerebrale. Doar zone de contuzie toraco-abdomninală şi o contuzie de şold.

Mai târziu, maşina a fost găsită abandonată.

Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IJP Prahova: Poliţiştii desfăşoară totodată ample activităţi pentru depistarea şoferului autoturismului respectiv.

Nu este prima dată când poliţista este accidentată intenţionat. I s-a întâmplat şi anul trecut, când, tot în timpul serviciului, a fost lovită de un şofer care, şi el, a fugit.