Andrada Voicu, o tânără polițistă din județul Iași, care s-a plâns de parcul auto învechit al MAI după ce a fost grav rănită în timpul unei misiuni, a scris un nou mesaj critic la adresa sistemului. De data aceasta, agenta a ales să-şi exprime revolta printr-o poezie.

Angajata MAI a devenit cunoscută după ce, la începutul lunii mai, s-a plâns de maşinile cu care lucrează unii poliţişti.

Articolul continua dupa recomandari

Într-un mesaj postat pe Facebook, tânăra a scris că autoturismele cu care sunt trimişi unii poliţişti la evenimente sunt "maşinile morţii". Agenta spunea că vrea să-şi trăiască viaţa decent, nu "cu frica de a urca într-o cocină cu pretenţie de maşină".

Ieri, Andrada a revenit cu un nou mesaj critic. Poliţista a scris o poezie în care foloseşte cuvinte dure, în semn de revoltă față de sistem.

Tânăra îi ceartă pe cei care au pus stăpânire pe țară și care promovează impostura.

Anul trecut, Andrada Voicu a fost grav rănită în timpul unei misiuni. Poliţista era într-o maşină Dacia Super Nova veche, cu girofarul în funcțiune, când a fost lovită de un alt autoturism, scrie Ziarul de Iaşi. După ce a stat o lungă perioadă în spital, poliţista a lansat un atac dur la adresa şefilor şi a conducerii MAI, cărora le-a reproşat că-şi agenţii în misiuni "în maşinile morţii.