Agentul de poliție Buzea Tiberiu, din cadrul Poliției orașului Murfatlar, a salvat, azi noapte, un tânăr de 17 ani care s-a aruncat de pe pod.

Băiatul se desprinsese deja cu mâinile de balustrada podului şi se afla în cădere liberă, când poliţistul a sărit, l-a prins şi l-a tras înapoi.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţist erou la Constanţa

Un polițist constănțean a salvat în ultima secundă un tânăr care voia să se arunce de pe pod.

"Colegul nostru, agent de poliție Buzea Tiberiu, din cadrul Poliției orașului Murfatlar, a salvat, azi noapte, un tânăr de 17 ani care s-a aruncat de pe pod. În jurul orei 1.10, polițiștii din Murfatlar au fost sesizați de un tânăr de 17 ani cu privire la faptul că intenționează să se arunce de pe podul de la Murfatlar.  Deplasați la fața locului, polițiștii au stat de vorbă cu tânărul în cauză, care se afla de partea cealaltă a balustradei, încercând să îl liniștească. După câteva minute, acesta și-a deprins mâinile de pe balustrada podului, moment în care colegul nostru, agent de poliție Buzea Tiberiu l-a prins de mână, ridicându-l înapoi pe pod", informează poliţiştii.

Tânărul în cauză a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la Spitalul Palazu. Presa locală precizează că tânărul a luat această decizie extremă după ce ar fi datorat o sumă de bani unui interlop din Constanţa.

Polițiștii au beneficiat de sprijinul Poliției Locale Murfatlar.