Un poliţist din Gorj şi-a păstrat onoarea şi a refuzat o mită de 200 de euro de la doi bărbaţi, unchi şi nepot, după ce unul dintre ei a fost prins de două ori, în aceeaşi zi, conducând maşina beat.

Cei doi au fost prinşi în flagrant de ofiţeri ai DGA, în timp ce ofereau banii respectivi poliţistului, ca să-l facă iertat pe nepotul beat.

Articolul continua dupa recomandari

Mită de 200 de euro refuzată de un poliţist din Gorj

Un poliţist din Gorj şi-a anunţat superiorii în momentul în care i s-a propus să primească 200 de euro ca să închidă ochii la un şofer beat, prins la volan de două ori în aceeaşi zi. Ofiţerii DGA au organizat un flagrant.

"Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au prins în flagrant două persoane (unchi și nepot) în timp ce ofereau cu titlu de mită unui agent de poliție suma de 200 euro pentru ca unuia dintre ei (nepotul) să nu-i fie întocmit dosar penal, după ce a fost depistat, în aceeași zi, în două rânduri, pe tronsoane de drum diferite, conducând sub influența băuturilor alcoolice. Unchiul celui aflat la volan a fost reținut pentru 24 de ore", informează autorităţile.