Un polițist de 22 de ani din Prahova, aflat în concediu a salvat de la moarte un tânăr în stațiunea Costinești. Lucian Lepădatu a scos din mare victima care era la un pas de înec.

Incidentul petrecut în Costinești a fost dezvăluit de colegii polițistului, de laIPJ Prahova.

Articolul continua dupa recomandari

Aflat pe litoral în concediu de odihnă, sâmbătă, Lucian Lepădatu a auzit strigătele de ajutor ale unui tânăr care era în pericol, în apa mării. Polițistul de 22 de ani, care lucrează la Biroul Rutier Ploiești, a sărit imediat după el și l-a salvat.

”Colegul nostru Lucian Lepădatu, de 22 de ani, aflat în concediu de odihnă în judeţul Constanţa, pe plaja staţiunii Costineşti, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafaţă şi striga după ajutor. Fără să stea pe gânduri, tânărul poliţist a sărit în mare şi a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el şi un colac de salvare şi reuşind să îl aducă la mal teafăr”, a transmis IPJ Prahova. 

În acest sezon festival, 5 persoane s-au înecat, pe litoral. Numeroși turiști au fost însă salvați de la înec de intervenția salvamarilor.

Sursa: News.ro