Un poliţist din Oradea a blocat cu maşina o intersecţie aglomerată şi a ajutat un bătrân de 90 de ani să traverseze. 

Un polițist a fost filmat după ce a oprit circulaţia, sâmbătă, într-una dintre cele mai aglomerate zone din centrul Oradei, ca să ajute un pensionar să traverseze în siguranţă şoseaua.

Articolul continua dupa recomandari

Fiind de serviciu, polițistul l-a observat pe pensionar stând dezorientat lângă pasajul subteran destinat pietonilor şi a oprit maşina ca să discute cu el. Aşa a aflat că bătrânul în vârstă de 90 ani nu putea să coboare din cauza vârstei, motiv pentru care, fără să stea pe gânduri, a oprit circulaţia pe bulevard, blocând traficul cu mașina de poliție, şi l-a însoţit pe pieton până pe trotuarul din partea opusă a străzii.

Unul dintre şoferi a filmat întregul moment şi a postat filmarea pe Grupul de Facebook Infotrafic al Județului Bihor. "Gestul contează, în gesturile mici se ascund oamenii mari!", a comentat unul dintre internauţi.

De altfel, postarea a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii.

Poliţistul se numeşte Mircea Lucuţa, are 38 ani şi este agent şef în cadrul Poliţiei Rutiere Oradea, iar sâmbătă era de serviciu când l-a observat pe bătrân că se chinuie să traverseze.