Imagini incredibile filmate sâmbătă după-amiază lângă Timişoara, cu un şofer încătuşat, prins de poliţişti băut la volan şi cu permisul suspendat. 

Polițiștii din județul Timiș au primit sâmbătă după-amiază o informație potrivit căreia un bărbat care are permisul suspendat se află la volanul unei mașini pe DN6.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul a fost oprit de agenţi în zona localităţii Becicherecu Mic, care i-au cerut actele la control şi au constatat că, într-adevăr, bărbatul conducea deşi avea permisul suspendat.

Mai mult, şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează Opinia Timișoarei

Pentru că a devenit recalcitrant, poliţiştii l-au încătușat ca să-l ducă la secție pentru audieri și, ulterior, la spital pentru prelevarea de probe de sânge. 

Polițist lovit cu piciorul în cap de un şofer încătușat, la Timișoara

În timp ce era încătușat, bărbatul a ridicat un picior și l-a lovit în cap pe polițistul care conducea autospeciala de Poliție. 

Agentul a frânat și a reușit să evite un accident. 

Scandalul a continuat, însă, şi la Spitalul Municipal din Timișoara, unde a fost dus pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional! 

În acest caz, au fost deschise două dosare penale, pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi pentru ultraj. 

Tânărul agresiv a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.