Un poliţist brăilean a fost lovit cu o piatră în cap şi zgâriat de un tânăr de 23 de ani, în timpul unei intervenţii pentru aplanarea unui conflict, anunţă IPJ Brăila într-un comunicat.

Noaptea trecută, un bărbat a sunat la 112, solicitând intervenţia organelor de poliţie pe raza localităţii Chiscani. Omul sesiza faptul că un tânăr de 23 de ani i-a distrus geamurile de la autoturismul personal.

Articolul continua dupa recomandari

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila. Oamenii legii l-au identificat pe tânărul de 23 de ani, care la vederea poliţiştilor a început să îi ameninţe cu moartea şi acte de violenţă, încercând totodată să îl lovească pe unul dintre poliţişti cu un obiect ascuţit.

Ceilalţi doi poliţişti au procedat la imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, iar în timpul procedurii, tânărul l-a lovit cu o piatră în zona capului pe unul din cei doi poliţişti, i-a rupt cămaşa şi i-a provocat escoriaţii la nivelul membrelor, anunţă IPJ Brăila într-un comunicat.

După încătuşare, tânărul a fost transportat la spitalul de psihiatrie, unde a rămas internat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.