Un poliţist din Iaşi, şeful postului de poliţie Andrieşeni a reuşit să salveze din ştreang un sinucigaş care tocmai se certase cu iubita. Poliţistul a mers la locul respectiv după ce a primit un apel cu privire la un conflict iscat între cei doi concubini. 

Intervenţia dramatică a avut loc joi, 30 iulie.

Articolul continua dupa recomandari

Agentul principal de poliţie Andrei Vatră a primit un apel prin 112 legat de un scandal iscat pe fondul geloziei între un bărbat şi iubita lui.

Ajuns la faţa locului, femeia i-a spus poliţistului că bărbatul a plecat spre grădina din spatele casei. Agentul a mers la locul indicat şi l-a găsit pe bărbat inconştient, atârnat de creanga unui copac. Şeful de post a tăiat imediat funia întrucât bărbatul nu prezenta semne vitale, a efectuat manevre de resuscitare timp de câteva minute în urma cărora victima şi-a revenit.

Conducerea IPJ Iaşi a felicitat poliţistul pentru promptitudinea intervenţiei sale care a dus la salvarea vieţii persoanei, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Un elicpoter SMURD a fost trimis la faţa locului care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

"Agent principal de politie Vatra Andrei este absolvent al Scolii de Agenti de Politie «Vasile Lascar» Campina, promotia 2013. In perioada 2013 si-a desfasurat activitatea la Postul de Politie Vladeni, iar de un an este Seful Postului de Politie Andrieseni", a mai comunicat IPJ Iasi.