Un poliţist care a încercat să ocolească un câine a provocat o tragedie pe şosea. Agentul din Galaţi ar fi condus cu viteză iar după o manevră bruscă a spulberat o Dacie veche de peste douăzeci de ani. Doi oameni au murit pe loc. Poliţistul care se afla în timpul său liber este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Ora 6 dimineaţa. Într-un impact extrem de violent, doi oameni au fost omorâţi în doar o fracţiune de secundă. Bărbaţii de 50, respectiv 70 de ani mergeau la pescuit când poliţistul a intrat frontal cu maşina în ei.

Articolul continua dupa recomandari

Agentul ar fi evitat un câine pe şosea. Din acest motiv, a făcut manevra bruscă, spun unii martori.

”Poliţistul venea dinspre Galaţi. Cu 200 şi ceva la oră, şi când a intrat în depăşire nu l-a mai văzut pe ăsta, a intrat”, susține un martor.

Impactul puternic i-a alarmat pe oamenii din comuna Drăgăneşti din Galaţi.

În stare de şoc, pe şosea, era poliţistul care a provocat tragedia. În Dacia veche de peste două decenii, cei doi bărbaţi nu au avut nicio şansă.

”Este o curbă foarte fină aici în zona asta a noastră. A intrat în plin, urme de frână nu sunt. Unii spun că ar fi evitat un câine. Cineva de aici ar fi spus că ar fi depăşit o dubiţă”, spune un martor.

Poliţistul de 35 de ani conducea maşina personală, în timpul său liber. Alcooltestul a arătat ca nu consumase alcool. Bărbatul este acum anchetat pentru ucidere din culpă.