Apar detalii şocante în cazul poliţistului-erou din Craiova care s-a filmat în ipostaze intime cu o copilă de 12 ani. Fata, aflată în grija statului, i-a mărturisit unei colege calvarul prin care a trecut. Poliţistul ar fi drogat-o pentru a o exploata sexual. Ba chiar ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi. Informaţiile au ajuns şi la procurori care ar putea extinde ancheta.

Mărturiile sunt halucinante. Timp de doi ani, agentul de la ordine publică din Craiova, ar fi traficat-o pe eleva de 12 ani, potrivit prietenei sale.

Articolul continua dupa recomandari

”Mi-a spus că acesta nu numai că întreţinea relaţii sexuale cu ea şi că avea poze indecente cu ea, mi-a spus şi faptul că o dădea şi la alţi bărbaţi. Chiar o punea să se culce cu ei pe bani, după care banii rămâneau la el şi ea ajungea acasă şi drogată şi bătută”, spune colega fetei.

În timpul acesta, eleva a rămas şi însărcinată. De altfel şi medicii au confirmat că a trecut printr-un avort.

”A început să o dea şi la alte persoane, bărbaţi în vârstă, după câte mi-a spus ea, adică trecuţi de 40 de ani. Nu ştia cine sunt acele persoane pentru faptul că acesta o obliga să şi fumeze diferite substanţe”, dezvăluie colega fetei.

La începutul lunii, în calculatorul poliţistului, procurorii DIICOT au descoperit poze şi filmuleţe în care acesta apărea alături de copilă, în ipostaze intime.

”Mi-a spus că era şantajată de acesta şi că îi era frică să declare lucrurile acestea pentru că el îi spunea că o să posteze pozele cu ea peste tot. Îi spunea că o s-o bată şi ea nu trebuie să spună nimic nimănui”, mai spune colega fetei.

Prietena majoră a fetei abuzate povesteste că poliţistul îşi transformase atelierul de termopane în bordel. De fiecare dată, clienţii ar fi plătit câte 50 de euro. Când fata ar fi refuzat să mai iasă din casă, lucrurile ar fi scăpat de sub control.

”Am auzit-o pe fată ţipând spunând că cineva a încercat să intre în apartament. Când ne-am dus la aceasta în cameră, ea avea gratiile trase de la geam. A recunoscut că persoana care trăsese de gratii fusese poliţistul. Şi că încercase să o scoată afară”, mai spune colega fetei.

”Era efectiv unul căţărat pe geam. Este absurd, cu atât mai mult cu cât est eun om al legii care ar fi trebuit să prevină asemenea fapte”, spune o vecină.

Poliţistul în vârstă de 33 de ani este arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi act sexual cu minor. Înainte de izbucnirea anchetei, bărbatul era văzut ca un erou local după ce a salvat o persoană dintr-un incendiu.

Autorităţile au transmis că fata a fost consiliată şi se află acum în grija unui specialist.