Un polițist este anchetat pentru comportament indecent, după ce clienții unui mall din Cluj au susținut că l-ar fi surprins într-o cabină de probă a unui magazin. Acum, el trebuie să dea explicații procurorilor clujeni. Bărbatul anchetat ar fi polițist de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a consumat miercuri după-amiază. Mai mulți clienți au chemat agentul de securitate al unui magazin de haine, după ce au surprins un bărbat într-un act indecent, într-o cabină de probă.

Articolul continua dupa recomandari

Agentul de securitate a fost cel care a sesizat poliția, deși, spune IPJ Cluj, nu a observat nimic suspect în cabina de probă.

”La data de 12 februarie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, care se afla intr-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent in cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de catre persoane care se aflau in zonă si care au anuntat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urma a intrat in cabina si nu ar fi observat ceva in neregula, insa a alertat organele de politie pentru investigatii si stabilirea veridicitatii celor sesizate. O patrula din cadrul Sectiei 3 Politie a mers la fata locului, l-a preluat pe barbat si au intocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, intrucat barbatul are calitatea de politist”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit unor surse din anchetă, polițistul este de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Satu Mare.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Cluj, Alex Prunean.