O polițistă din satul Ceauru, comuna Băleşti, de lângă Târgu Jiu, și-a împușcat mama și copilul și apoi s-a sinucis.

(Actualizare): Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul fusese împușcat de două ori în cap.

Articolul continua dupa recomandari

(Actualizare): Poliția Română a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că polițista din Gorj s-a împușcat în cap cu arma soțului, după ce și-a ucis mama cu un glonț în zona toracelui și și-a rănit copilul, care a decedat ulterior la spital.

Potrivit sursei citate, cel care a descoperit grozăvia a fost chiar soțul femeii, angajat al Poliției Mătăsari, Gorj.

O politista din Gorj si-a impuscat mama si copilulVezi 4 imagini în Galerie

Sosiți la fața locului, polițiștii au descoperit că bebelușul de 6 luni al femeii avea răni grave în zona capului, fără a se preciza, în comunicat, dacă acestea erau provocate prin împușcare.

(Actualizare): Bebelușul de 6 luni a fost declarat decedat, după ce medicii au încercat timp de mai multe ore să-l resusciteze la spitalul unde a fost transportat după ce a fost găsit în stare gravă la locuința din comuna Băleşti.

(Actualizare): Femeia care și-a împușcat mama și copilul și apoi s-a sinucis era căsătorită cu un polițist din cadrul Poliției Mătăsari.

Se pare că femeia ar fi folosit pistolul din dotarea soțului ei pentru a-și împușca mortal mama. Apoi, și-a împuşcat şi copilul de 6 luni, care a fost dus la spital, după care ea s-a sinucis.

Femeia era polițistă la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, aflându-se în concediu de creșterea copilului.

Potrivit primelor informații, femeia și-a împușcat mortal mama, și-a rănit fiul, care este acum transportat la spital, după care s-a sinucis.

- Știre în curs de actualizare -