Poliţia îl caută de două zile pe şoferul fugar care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad. Maşina care l-a lovit pe tânăr e un Renault Scenic, iar accidentul a avut loc duminică seara, la Cuvin.

E alertă în Arad după ce doi tineri a fost spulberați pe șosea de un șofer care nici măcar nu a încetinit să vadă ce s-a întâmplat. Polițiștii rutieri sunt în căutarea unui șofer care a condus – duminică seara – în zona Covăsânț-Ghioroc un autoturism marca Renault Scenic de culoare gri, an de fabricație 1998-2003.

Articolul continua dupa recomandari

Unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 22 de ani a murit, iar cel de-al doilea – de 19 ani – a fost aruncat în șanț în urma impactului puternic. Acesta din urmă a stat o oră inconștient pe marginea drumului. Cei doi mergeau spre casa adolescentului de 19 ani, pe marginea șoselei, când mașina i-a lovit. Tânărul de 22 de ani a fost aruncat câțiva metri în aer. 

Pentru tânărul de 22 de ani, cadrele medicale de la ambulanță nu au mai putut face nimic. Potrivit localnicilor, tânărul dormea la o fermă din Cuvin și muncea cu ziua la Arad. "Stătea la fermă și lucra la izolațiile blocurilor, la Arad. Seara venea la fermă. Păcat că a murit. Cred că șoferul ori era beat, ori nu avea permis, ori mașina era furată. Nu trebuia să plece de la locul accidentului.", a povestit un localnic.