Tamara Buciuceanu a recitat o poezie, anul trecut, atunci când a fost sărbătorită pe scena Teatrului Metropolis la împlinirea a 65 de ani de activitate, care a făcut o sală întreagă să plângă.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, actriţa Tamara Buciuceanu Botez a fost sărbătorită cu mare fast de colegii ei, pe scena Teatrului Metropolis.

Articolul continua dupa recomandari

În faţa unei săli întregi, Tamara Buciuceanu a recitat o poezie scrisă de un fost coleg de la Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase'.

Ultimele versuri ale poeziei i-a făcut pe toţi cei din sală să plângă: 'Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veţi întreba atunci: unde-o fi plecat Tamara?'

La evenimentul petrecut pe 17 decembrie 2018, Tamara Buciuceanu a fost înconjurată de toţi actorii din seria 'Liceenii', dar şi alte nume grele din teatrul şi filmul românesc.

"Mă bucur că nu m-ați uitat! Suntem la o întâlnire de suflet. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag și cu cea mai mare seriozitate. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani înseamnă că ați înțeles ce am vrut să spun pe scenă și vă mulțumesc!", a fost mesajul transmis de Tamara Buciuceanu.