Un pod în reparaţii, din localitatea Stoina (Gorj), s-a prăbuşit, în urmă cu câteva momente, iar şapte oameni au fost răniţi. Cel mai probabil, victimele sunt chiar muncitorii care lucrau la pod.

UPDATE 13.45. 'Două persoane (un bărbat şi o femeie) au fost prinşi de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Alţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore în urma accidentului. Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează să fie preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalţi doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Articolul continua dupa recomandari

UPDATE 12.25. După efectuarea recunoaşterii de la faţa locului, a fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie, iar cele două victime vor fi preluate şi transportate la spital.

UPDATE 12.20. 'Două victime au fost prinse sub traversa prăbuşită. Una a fost scoasă şi se lucrează pentru cealaltă. Victimele sunt conştiente. Apelantul a semnalat că au fost şapte victime, dar doar două au fost prinse.', a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Potrivit primelor informaţii, o traversă a podului s-a prăbuşit de la înălţime şi a căzut peste oameni.

Din cauza numărului mare de victime, autorităţile din Gorj au activat planul roşu de intervenţie.

Pod prăbuşit peste muncitori în localitatea StoinaVezi 2 imagini în Galerie

La faţa locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecialpă pentru transport victime multimple, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale SAJ Gorj.