La plajă sub palmieri. E un răsfăţ pentru care nu e nevoie să pleci peste mări şi ţări. Mamaia şi-a întâmpinat turiştii în minivacanţa de 1 Iunie cu o plajă altfel.

Palmieri, muzică şi baruri care oferă cocktailuri sofisticate. Nu suntem pe un ţărm exotic. Suntem la Mamaia, pe o plajă altfel, unde Răsfăţul e la ordinea zilei. 

Articolul continua dupa recomandari

Plajele din Mamaia au un parfum exotic si asta pentru ca dupa o baie de soare puteti sa va bucurati la umbra, intr-un leagan de un cocktail racoros de vara.

Plaja cu palmieri e o zonă sigură pentru turişti. 

Călin Şerban, manager plajă
Am adus niste seifuri aici pe plaja care sunt foarte utile cand vrea turistul sa intre in apa isi lasa obiectele de valoare inauntru. 

Sezlongurile au fost înlocuite pe această plajă cu ceva mult mai confortabil. 

Marea a fost azi o bucurie pentru toţi turiştii care au ales-o ca destinaţie pentru minivacanţa de 1 Iunie. 

Restaurantele şi-au primit clienţii cu meniuri de vacanţă, dar cu preţuri sub cele estivale. 

Nu acelaşi lucru putem spune despre porţiuni întregi de nisip, unde nu s-a putut face plajă azi. 

Au fost turişti care au mai avut o nemulţumire. 

Hotelurile sunt totusi scumpe. Peste o mie de lei ar trebui pentru cateva zile. Puteai sa mergi in Bulgaria de exemplu, foarte rapid. Si in Grecia puteai sa se descurci cu banii astia, spune unul dintre turişti.

Cei mai fericiţi turişti au legat minivacanţa de Rusalii cu cea de 1 Iunie şi s-au bucurat de o vacanţă de o săptămână. 30 de mii de oameni sunt la malul mării în aceste zile. Azi au avut şi soare, şi valuri. De mâine, însă, vremea se schimbă. 

Bugetul unei zile pe litoral este cuprins între 200 şi 300 de lei.