În România, cearta între vecini a ajuns la un nivel de violenţă extremă. Un piteştean a fost filmat când loveşte cu o rangă o maşină şi îl ameninţă cu moartea pe proprietarul autorismului. Un poliţist care era în afara orelor de program a intervenit şi a reuşit să aplaneze conflictul.

În zori, într-un cartier din Piteşti, se derulează scene violente. Un bărbat de 54 de ani distruge cu ranga maşina unui vecin. Ba chiar îl ameninţă că îl va lovi şi pe el. Un poliţist aflat în timpul liber încearcă să aplaneze conflictul. 

Articolul continua dupa recomandari

Disputa ar fi început cu o seară în urmă, la şedinţa asociaţiei de locatari şi a continuat azi, în parcare.

Tânărul care a intervenit între cei doi i-a chemat în ajutor pe colegii săi de la secţie, iar scanadalgiul a fost reţinut şi a primit şi o amendă de 1000 de lei.

Un vecin m-a provocat la scandal, m-a lovit, m-a dat jos. M-am speriat si de frica am luat o bara de la o parcare si nu am stiut ce fac. am lovit luneta din spate, se apără bărbatul.

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş:
Barbatul este acuzat de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. 

Ceilalţi vecini spun că nu este prima oară când bărbatul provoacă un conflict. 

Judecătoria Piteşti a decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar în următoarele 60 de zile. Cel mai probabil, va fi obligat să plătească şi pagubele produse.