O tânără a filmat, în urmă cu puţin timp, imagini revoltătoare în Pantelimon. Aceasta susţine că un şofer ar fi aruncat din maşină o pisică neajutorată, care a ajuns în câteva secunde hrană pentru maidanezi.

Femeia susţine că, imediat ce stăpânul a aruncat-o din maşină, pisica a fost sfâşiată de cel puţin 15 dulăi. A oprit autoturismul şi a încercat, în zadar, să îi oprească pe câinii care au luat-o la fugă după pisică. 

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile publicate de tânără pe Facebook nu surprind, efectiv, momentul în care felina este aruncată din maşină, însă tânăra a descris cum s-a produs grozăvia.

"...ai aruncat pisica din mașina, in ochii mei, ai scos-o din cutia de transport și ai aruncat-o la câini. M-ai văzut  și ai aruncat-o direct in ochii mei, între ei, de n am avut cum sa ma bag între 15 câini sa o scot din gura lor, in 30 de secunde, au rupt-o", a povestit revolatată femeia.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

"Îmi tremură mâinile de nu mai pot să ţin telefonul"

Scenele violente au avut loc, astăzi, în Pantelimon. Femeia spune că s-ar fi dus la şoferul care a aruncat pisica, însă omul i-a spus să-şi vadă de treaba ei. 

"L-am filmat din faţă, m-am dus după el, am vorbit cu el și-mi zicea să îmi văd de treaba mea. Simt că mor, nu reuşesc să-mi revin, îmi tremură mâinile de nu mai pot să ţin telefonul", a mai spus tânăra.

Poliția face verificări pentru găsirea vinovaților

Poliția Română a anunțat că autoritățile fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate în acest incident.

"În urma vizualizării imaginilor video, postate în mediul on-line, polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu, în vederea efectuării de verificări în raport cu dispozițiile legii 2005/2004 privind protecția animalelor, pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, iar în funcție de rezultatul verificărilor în urma probatoriului administrat, aplicarea măsurilor legale ce se impun", a transmis Poliția Română.