O tânără şi un fotograf, ambii din Constanţa, au realizat un pictorial indecent în ruinele sinagogii din Constanţa, stârnind un adevărat scandal, după ce ar fi intrat fraudulos în lăcaşul de cult.

Pozele sexy ar fi fost postate pe Facebook de tânăra care a realizat pictorialul indecent, împreunău cu un fotograf din Constanţa, în ruinele sinagogii.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile au stârnit indignarea membrilor comunităţii evreieşti din România.

'Scandalos! În orice altă ţară din Europa, o astfel de clădire ar fi fost restaurată de foate mult timp. De ce nu şi în România?', a declarat Maximilian Marco Katz, şeful Centrului pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului în România, potrivit The Jerusalem Post.

Fotograful, identificat de jurnaliştii de la Info Sud-Est, a declarat că atunci când a ajuns la lăcaşul de cult, a primit acceptul unor muncitori din zonă pentru a intra în clădire, însă ulterior, când a aflat despre istoria imobilului a şters imaginile pe reţelele de socializare.

Sinagoga din Constanţa a fost predată, anul trecut, Companiei Naţionale de Investiţii pentru a fi restaurată, însă lucrările nu au început niciodată.