Piciorul femeii spulberate de o maşină, la Craiova a fost găsit după 2 zile. Era înfipt în copertina unei case, iar proprietarii au trecut pe sub el fără să-l vadă.

Piciorul atârna chiar deasupra ușii de la intrarea în casă şi a fost văzut de o fetiță, care aproape a leșinat când și-a dat seama ce este.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22, pe strada Banu Stepan din cartierul craiovean Mofleni. O femeie, în vârstă de 71 ani, a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure și a fost spuberată de o maşină, murind pe loc.

Rudele victimei nu s-au mai putut controla când au văzut-o pe bătrână în balta de sânge și l-au înjunghiat pe șofer cu un cuțit. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Piciorul femeii spulberate de o maşină la Craiova, găsit pe o casăVezi 3 imagini în Galerie

Când au ajuns la fața locului, rudele au văzut că bătrâna nu mai avea un picior. Polițiștii au periat toată zona, fără vreun rezultat. 

Piciorul femeii spulberate de o maşină la Craiova, găsit pe o casăVezi 3 imagini în Galerie

Piciorul femeii decedate a fost luat de la fața locului și urmează să fie supus unei expertize medico-legale. Ulterior, va fi predat rudelor, care așteaptă să primească piciorul pentru a o putea înmormânta pe femeie.