Piciorul femeii spulberate de o maşină, la Craiova a fost găsit după 2 zile. Era înfipt în copertina unei case, iar proprietarii au trecut pe sub el fără să-l vadă.

Piciorul atârna chiar deasupra ușii de la intrarea în casă şi a fost văzut de o fetiță, care aproape a leșinat când și-a dat seama ce este.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22, pe strada Banu Stepan din cartierul craiovean Mofleni. O femeie, în vârstă de 71 ani, a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure și a fost spuberată de o maşină, murind pe loc.

Rudele victimei nu s-au mai putut controla când au văzut-o pe bătrână în balta de sânge și l-au înjunghiat pe șofer cu un cuțit. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Piciorul femeii spulberate de o maşină la Craiova, găsit pe o casă

Când au ajuns la fața locului, rudele au văzut că bătrâna nu mai avea un picior. Polițiștii au periat toată zona, fără vreun rezultat. 

Piciorul femeii spulberate de o maşină la Craiova, găsit pe o casă

Piciorul femeii decedate a fost luat de la fața locului și urmează să fie supus unei expertize medico-legale. Ulterior, va fi predat rudelor, care așteaptă să primească piciorul pentru a o putea înmormânta pe femeie.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook