Petronela Mihalachi a fost înjunghiată mortal în pădurea Pacea, dar fata l-a pălmuit pe asasinul ei, Bogdan, înainte ca acesta să o ucidă în pădurea din Botoşani. Apar noi detalii din anchetă şi se reface filmul odioasei crime a adolescentului de 16 ani.

Cei doi, amici de ceva vreme, au mers lângă cimitirul Pacea, miercuri seara, pentru ca biatul să îi facă fetei fotografii pentru conturile de pe reţelele de socializare.

Articolul continua dupa recomandari

Petronela avea 18 ani şi, conform botoseneanul.ro, care citează surse din anchetă, la un moment dat s-a plâns de calitatea imaginilor realizate de Bogdan.

Asta pentru că el devenise oarecum insisten şi îi făcea avansuri. Fata l-a pălmuit şi i-a spus că iubita lui, Mihaela, e "urâtă şi grasă". Anchetatorii au stabilit că în acel moment, orbit de furie, adolescentul a doborât-o pe Petronela cu un pumn în faţă. A poi a scos cuţitul şi a înjunghiat-o de 32 de ori în zona zona toracică.

Sursa citată mai notează că, "Cearta a pornit de la reproșul făcut de fată privind calitatea pozelor pe care le făceau. Apoi, când victima i-a spus că iubita lui e grasă și urâtă, a ucis-o. Legiștii au numărat pe trupul fetei nu mai puțin de 32 de lovituri, toate în zona toracică, în piept. Pe față i-a rămas urma de la pumn, semn că lovitura care a doborât-o la pământ a fost puternică.", citând ompersoană din anchetă.