Pericol de explozie după un accident în faţa unei pensiuni din Bacău. Un tânăr de 22 de ani care se afla la volanul unei maşini înmatriculate în Anglia a intrat într-o ţeavă de gaze, nu înainte de a distruge şi un alt autoturism parcat pe marginea drumului. În urma impactului a izbucnit un incendiu, iar şoferul vinovat s-a făcut nevăzut. 

Tânărul de 22 de ani luase maşina de la un prieten de-al său fără ca acesta să ştie. A vrut să facă o plimbare împreună cu o fată. Speriaţi de ce s-a întâmplat, după accident, cei doi au fugit de la locul accidentului.

Articolul continua dupa recomandari

Proprietar pensiune: Am primit un telefon de la vecinu și mi-a spus că o mașină arde în fața pensiunii. Când am venit aici, într-adevăr. Flăcările erau până la etajul 2. Cei care au produs evenimentul au fugit de la locul faptei.

La faţa locului, pe lângă pompieri şi SMURD au sosit şi angajaţii de la compania de gaze.

Adrian Cepoi - purtator de cuvant ISU Bacău: S-a intervenit pentru lichidarea incendiului și a fost solicitată o echipă de intervenție pentru sistarea alimentării cu gaz. Preventiv, au fost evacuate două persoane din pensiune. În urma fisurării conductei un număr de 500 de abonaţi au rămas fără alimentare cu gaz.

Unul dintre cei doi turişti aflaţi în pensiune, proprietarul maşinii care a fost lovită, a suferit un atac de panică. Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital. Pagubele sunt importante: maşina care a provocat accidentul este arsă aproape în totalitate, autoturismul lovit are şi el avarii serioase, iar gardul şi o porţiune din faţada clădirii sunt avariate.

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul fugar, care ar fi recent eliberat din penitenciar. S-a deschis dosar penal pentru abuz de incredere, distrugere din culpa, conducere fara permis si fuga de la locul accidentului.