Ieri, 24 mai, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

În jurul orei 14.45, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 12 ani, în timp ce se întorcea la domiciliu, a observat un bărbat complet dezbrăcat, ce săvârşea acte de onanism în scara blocului, moment în care minora s-a speriat şi a intrat rapid în locuinţă.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 2 imagini în Galerie

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o altă femeie, la aceeaşi dată, în jurul orei 14.50, a observat un bărbat complet dezbrăcat, în aceeaşi ipostază.

Atunci când a văzut-o, bărbatul a fugit pe scări.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, din verificările efectuate reieşind faptul că faţă de acesta era dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea a două fapte similare, la data de 12 ianuarie a.c. şi 18 aprilie a.c., pe raza Secţiei 13 Poliţie. La acel moment a fost reţinut iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.