Şoferul teribilist din Suceava, filmat în timpul unei depăşiri în care a fost la un pas de a provoca o tragedie, şi-a primit pedeapsa după ce s-a întors din Anglia şi s-a dus la Poliţie pentru a rezolva un accident în care a fost implicat.

Şoferul a fost surprins de camera de bord a unui alt şofer, pe DN 17, pe 31 octombrie, în apropiere de Suceava, în timpul unei depăşiri periculoase.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imagini se poate observa cum, într-o curbă periculoasă, şoferul încearcă să depăşească un TIR, însă chiar în acel moment, din faţă, se apropie o maşină.

Şoferul celei de-a doua maşini a fost nevoit să iasă în afara drumului pentru a evita impactul frontal.

După ce a fost la un pas să provoace o tragedie, şoferul inconştient a continuat să dovedească tuturor că nu are ce căuta pe şosele.

Într-o discuţie pe staţie, şoferul i-a răspuns unui şofer de TIR care l-a atenţionat să încetinească şi să respecte regulile de circulaţie: "Da, îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la maşină, mă p... pe el! Dacă vrei, du-te în faţa mea că intru şi în tine, crezi că mi-e frică?".

După episodul din trafic, şoferul teribilist din Suceava a plecat în Anglia, însă s-a întors în ţară în urmă cu câteva zile şi a fost implicat într-un accident fără victime.

Astfel, el s-a dus la Poliţie, acolo unde a fost găsit vinovat de accident şi i-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile.

Mai mult, el a recunoscut că a fost implicat şi în depăşirea filmată cu camera de bord, motiv pentru care poliţiştii i-au mai aplicat 30 de zile la suspendarea permisului.