Pedeapsă cumplită pentru ucigaşul tinerei din România care era damă de companie în Germania şi a fost sufocată cu o pernă, apoi jefuită. Bărbatul are 22 de ani şi înainte de a comite crima, pe 6 septembrie 2017, ar fi trebuit să fie deportat, fiind un imigrant ilegal.

Originar din Mali, tânărul a fost condamnat la Regensburg la închisoare pe viaţă fără drept de eliberare condiţionată, după ce a comis o crimă abominabilă. Lica L. o tânără româncă în vârstă de 33 de ani era damă de companie şi l-a invitat pe bărbat în apartamentul ei.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Acolo, acesta a plătit pentru o partidă de sex, după care a lovit-o. Când aceasta a început să ţipe, a sufocat-o cu perna şi a jefuit-o. Poliţia germană l-a prins la cinci zile după crimă şi asupra lui s-au găsit banii şi bunurile furate de la româncă.

Vezi 4 imagini în Galerie

Asasinul susţine că nu a vrut să o omoare pe femeie, pe care o cunoştea de câtva timp, ci doar să o jefuiască. A crezut că e inconştientă şi nu a ştiut, spune el, că e moartă, decât în momentul în care a fost prins şi interogat. El şi-a recunoscut faptele, dar nu l-a convins pe judecător că a fost un omor din culpă, ci o crimă premeditată şi dusă la îndeplinire cu sânge rece.

Vineri, înainte să fie anunţat verdictul, tânărul a spus în faţa instanţei că regretă totul, că nu a intenţionat să o ucidă pe Lica, el fiind un bărbat educat, absolvent de Ştiinţe Computerizate în ţara sa. Apoi, în momentul citirii verdictului, şi-a pus faţa în palme şi nu a scos niciun sunet.