Ies la iveală noi informaţii şocante în cazul dublei crime de la o fabrică de ciment din Capitală, după ce, în această dimineaţă, poliţiştii au făcut primele reţineri.

Cei doi suspecţi acuzaţi că i-au ucis pe cei doi paznici în cartierul Drumul Taberei sunt din Vaslui şi muncesc la fabrica respectivă. Mai mult, suspecţii, care locuiesc în incinta firmei, lângă un cămin improvizat, sunt aceiaşi care, anul trecut, au fost suspecţi într-o altă crimă.

Articolul continua dupa recomandari

În 2017, în aceeaşi locaţie, a mai fost găsit un muncitor mort. Cadavrul a fost găsit abia după o lună, în putrefacţie. Atunci, suspecţii au stat o zi întreagă la audieri după care au fost lăsaţi să plece pentru că nu au fost găsite probe împotriva lor. 

Astfel că, la această oră, anchetatorii merg pe ipoteza unor crime în serie.

Paznicii nu era înfăşuraţi în folie de plastic

Surse judiciare au declarat pentru Observator.tv că cei doi paznici găsiţi morţi, ieri dimineaţă în jurul orei 09.45, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, în incinta unei fabrici de ciment, nu erau înfăşuraţi în folie de platic, aşa cum s-a crezut iniţial.

Pe piciorul uneia dintre victime, era, într-adevăr agăţată o bucată de folie. 

Vezi 2 imagini în Galerie

Cei doi paznici au fost aruncaţi de ucigaşi fix în acelaşi loc ca şi muncitorul mort anul trecut. Nu s-au găsit urme pe cadavre, singurele fiind cele făcute în urma căderii după ce au fost aruncaţi. 

Mai mult, anchetatorii merg şi pe varianta otrăvirii. 

Foarte important, la audierile de anul trecut nu a existat niciun indiciu care să duca la ideea unui conflict între suspecţi şi muncitorul mort. La fel şi acum, nu sunt date că au avut loc certuri între cei doi paznici morţi şi muncitorii vasluieni suspectaţi de crimă.