Patru lăutari din Dideşti au murit pe loc în tragedia din comuna Dobroteşti, judeţul Teleorman. Nenorocirea s-a produs, în această dimineaţă, pe DN 65 A.

Cei patru bărbaţi morţi în accidentul din Dobroteşti erau din comuna Didești și aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Aceștia erau lăutari şi, din spusele oamenilor, se întorceau de la „Revelionul lăurarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

Imaginile video de la locul accidentului sunt înfiorătoare.

Apelul la 112 care a anunţat accidentul a fost făcut la ora 7.04.

În urma impactului extrem de violent cu copacul, BMW-ul seria 5 s-a rupt efectiv în două, iar cei patru bărbaţi care se aflau în maşină au murit pe loc. 

Cei din faţă au fost striviţi, iar cei doi aflaţi pe bancheta din spate au fost proiectați pe câmp la peste 100 de metri.

BMW-ul a intrat cu viteză într-un copac, la Dobroteşti

Conform ISU, doi dintre cei patru bărbaţi se aflau proiectați în exteriorul mașinii, iar alți doi, care se aflau pe locurile din față, erau incarcerați.

La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotești, cu un SMURD și o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru bărbați si două echipaje de la poliție.

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, din cauza vitezei excesive, şoferul BMW-ului a pierdut controlul asupra direcției, carosabilul fiind umed şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a sensului de mers.