Imagini revoltătoare au fost filmate în curtea unui restaurant din Bistriţa! Un angajat a fost surprins când aruncă pe jos carnea de pui, ba chiar loveşte în ea cu piciorul pentru a o dezgheţa. Totul se întâmpla în timp ce clienţii aşteaptau la masă mâncarea comandată.

După ce imaginile au apărut pe internet, angajatul a fost dat afară, iar patronul localului spune că sănătatea clienţilor nu a fost pusă în pericol. Toată marfa a fost confiscată.

Articolul continua dupa recomandari

Lângă tomberoane, angajatul unui restaurant dezgheaţă lăzile cu pulpe de pui după o metodă incredibilă. Le izbeşte de câteva ori de asfalt, apoi dă cu ele de pereţi. Carnea se împrăştie pe jos. Iar de pe dalele murdare, individul aruncă pulpele de pui într-un colţ, cu piciorul, unde le lasă la decongelare.

Luat la întrebări, proprietarul restaurantului susţine că nu ştia ce face angajatul său.

Adrian Octavian Sbârciu, proprietar restaurant: Sunt foarte mâhnit, sunt foarte supărat, nu e ok ce s-a întâmplat. Ca orice om, a ridicat din umeri. L-am şi dat afară.

Imaginile au fost distribuite pe internet, iar dimineaţă au ajuns în restaurantul din Bistriţa şi inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară, dar şi de Protecţia Consumatorului. Carnea a fost retrasă înainte să ajungă în farfuriile clienţilor, iar inspectorii au dat amenzi de aproape 14.000 de lei. 

Bărbatul filmat când arunca cu mâncarea pe jos lucra de câteva luni în acel restaurant. Zilnic, acolo iau masa sute de clienţi şi sunt organizate şi nunţi.

Adrian Octavian Sbârciu, proprietar restaurant: Ne asumăm responsabilitatea. Lucrez în sistem de 20 de ani, niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva, cu siguranţă n-o să se mai întâmple.

Nu este prima dată când carnea este dezgheţată prin această metodă. În urmă cu trei ani, angajata unui magazin din Craiova a fost filmată în timp ce arunca pe jos calupurile de carne congelată, pentru a le desface. Apoi le-a aşezat în vitrină, la vânzare.