Doi soţi români şi-au clădit un adevărat imperiu în Italia, acolo unde au deschis numeroase bordeluri de pe urma cărora au scos sume uriaşe de bani.

Patricia Popică şi Marian Silviu Crăiţă au gestionat o vastă reţea de prostituate în Sardinia, însă gruparea lor a fost destructurată pe 14 iunie 2017, atunci când carabinierii din Sassari au demarat acţiunea 'Jezabel'.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi, deveniţi între timp cei mai mari proxeneţi din Italia, au reuşit să fugă în timpul percheziţiilor din vara acestui an şi au fost daţi în urmărire internaţională, fiind vânaţi în toată Europa.

Patricia si Marian au ajuns cei mai mari proxeneti romani din Italia

În urma acţiunii carabinierilor, zeci de prostituate au fost eliberate, iar numeroase apartamente din Italia, deţinută de membrii grupării conduse de cei doi soţi români, au fost puse sub sechestru, notează presa din Italia.

În urmă cu câteva zile, autorităţile din România i-au prins la Bucureşti pe cei doi soţi, ei fiind transportaţi în Italia, cu avioane diferite ale guvernului italian.

Patricia şi Marian au fost ulterior 'cazaţi' în penitenciarul Rebibbia, urmând să fie judecaţi în dosarul în care sunt acuzaţi de proxenetism.

sursa: lanuovasardegna.it | ansa.it.