Un pastor olandez este acuzat că şi-ar fi agresat sexual nepotul de cinci ani care venise în vacanţă la el, în România. Bărbatul de 77 de ani, stabilit în ţara noastră, era preot la o Biserica Penticostală din Alba.

Bărbatul, originar din Olanda, s-a stabilit în urmă cu opt ani în localitatea Ocna Mureş. Între timp, ar fi devenit pastor la o biserică penticostală. Chiar şi pe internet, olandezul promova învăţăturile lui Dumnezeu. 

Articolul continua dupa recomandari

În urmă cu două săptămâni, în România a ajuns şi nepotul bărbatului, un băieţel de cinci ani. Voia să îşi petreacă vacanţa împreună cu bunicul său. Tot de atunci, vecinii au început să-i observe comportamentul ciudat. 

Poliţiştii l-au filat timp de trei zile până l-au prins în flagrant, în locuinţa sa. Copilul abuzat a fost internat de urgenţă într-un centru pentru minori. Chiar astăzi trebuia să se întoarcă acasă, în Olanda. 

În 2015, doi bărbaţi din Caraş-Severin, care pretindeau că sunt pastori tot la Biserica Penticostală, au fost condamnaţi la închisoare cu executare pentru că ar fi corupt mai mulţi minori să întreţină relaţii sexuale cu ei.