Un Passat intră cu viteză năucitoare într-un autobuz, la Timişoara. Şoferul a trecut pe roşu şi a provocat un accident teribil, totul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Accidentul a avut loc miercuri seara, la Timişoara, puţin înainte de miezul nopţii. Un autobuz al liniei expres 40 circula regulamentar când din stânga a apărut cu o viteză năucitoare un VW Passat care a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul autoturismului a venit pe Take Ionescu şi înainte de intersecţie a avut o curbă la dreapta, fără posibilitatea de a mai vedea la timp semaforul din intersecţie Astfel că nici nu a intenţionat să frâneze.

Din fericire, şoferul autobuzului a reuşit o manevră de evitare şi pentru câţiva centimetri nu a intrat direct în maşina mică. Cele două autovehicule s-au acroşat uşor, dar, din cauza vitezei nebune a autoturismului acesta a fost proiectat într-un stâlp.

În maşină erau trei tineri şi toţi trei auieşit singuri dintre fiare. În autobuz erau şase călători, aceştia trăgând o sperietură teribilă.