La Judecătoria Piatra-Neamț a avut loc al doilea termen al procesului în care profesoara Crinela Marc va fi judecată pentru relații sexuale cu un minor.

Este vorba despre fosta iubita a unui elev olimpic de la seminarul teologic din Piatra Neamț , care, in urma unor discuții pe fema relației nepotrivite profesor elev, s-a sinucis aruncându-se în râul Bistrița. 

Articolul continua dupa recomandari

Avocata profesoarei a cerut, inițial, amânarea fără discuție a cauzei. Ulterior a depus o cerere prin care, invocând mediatizarea excesivă a clientei sale, a solicitat ca procesul să fie judecat cu ușile închise. Ceea ce s-a și întâmplat.  La proces au fost in sala de judecată și părinții elevului , dar și preotul Iulian Marc, în calitate de soț al inculpatei. 

Ana și Ioan Săndulache, părinții elevului seminarist care s-a aruncat în Bistrița după ce profesoara lui i-a cerut să nu se mai atingă de ea, erau în doliu, cu gândul la copilul lor de la a cărui sinucidere s-au împlinit 11 luni. Au spus ca n-o vor putea ierta niciodată pe cea care le-a distrus singurul copil. 

Crinela Marc a venit la proces la braț cu soțul ei, care i-a stat alături tot timpul și care declara, la trimiterea ei în judecată, că ea a fost victima adolescentului pentru că a fost.... ispitită.

Recent, profesoara a dat naștere unei fetițe, despre care părinții elevului cred ca ar putea fi rodul relației nepotrivite. Ei au anunțat ca vor cere un test de paternitate . De asemenea cer despăgubiri de la fosta profesoara de 800 de milioane de lei. In lucru se mai afla și un alt dosar , disjuns din primul, in care profesoara este acuzata de înlesnirea sinuciderii.