A fost odată ca niciodată, aşa începeau basmele copilăriei. Şi nu puţini sunt cei care şi amintesc cu drag de personajele din poveşti sau desene animate. Niciodată nu este însă prea târziu să lăsăm grijile deoparte şi să redevenim copii.

Aşa au făcut locuitorii din Deva în weekend. S-au îmbrăcat în costume inedite şi au luat străzile oraşului la pas. A fost o experienţă de neuitat şi pentru cei mici, dar şi pentru cei mari.

Articolul continua dupa recomandari

Şi-au pus imaginaţia la contribuţie şi s-au costumat în personajele preferate. Cu un zâmbet larg, aşa au pornit locuitorii din Deva într-o paradă impresionantă prin centrul oraşului.

Decorul de toamnă nu a lipsit. Şi nici glumele şi cheful de distracţie sau glumele.

Personajele au fost spumoase şi haioase. Şi au atras toate privirile. A fost prima ediţie a paradei costumelor şi are o însemnătate deosebită pentru locuitorii din Deva. Oraşul a fost pentru prima oară atestat documentar acum 750 de ani.

Cătălin Hosu, președinte Asociația D.E.V.A., organizator: Scopul paradei a fost sa ne intalnim cu toti si sa ne bucuram de comunitatea din cae facem parte. Sa ne imbracam frumos, colorat si sa interactionam mai mult unii cu altii.

Organizatorii promit că vor duce tradiţia mai departe şi vor pregăti şi mai multe surprize pentru ediţia următoare. Şi-au propus chiar să premieze cel mai frumos costum.