Mai multe persoane au pus în faţa sediului ISU Bucureşti-Ilfov paleţi din lemn pe care sunt afişate mesaje de protest. Manifestanţii cer arestarea fostului ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi a lui Raed Arafat, după apariţia noilor imagini de la tragedia din clubul Colectiv.

Protestatarii au proiectat şi un mesaj pe o clădire.

Articolul continua dupa recomandari

Protest în faţa sediului ISU Bucureşti-Ilfov

Mai multe persoane s-au adunat în faţa sediului ISU Bucureşti-Ilfov, unde au depozitat mai mulţi paleţi de lemn, pe care se află mesaje de protest îndreptate către modul în care autorităţile au procedat după incendiul devastator din clubul Colectiv.

”Cerem demiterea din funcţie a lui Arafat şi a şefilor ISU pentru modul în care au gestionat intervenţia de la clubul Colectiv. O curăţenie a Ministerului de Interne este imediat necesară!”, au transmis organizatorii protestului, citaţi de news.ro.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, cu privire la modul în care salvatorii au acţionat în timpul intervenţiei de la clubul Colectiv din noaptea de 30 octombrie 2015, după ce site-ul Libertatea a publicat noi imagini din timpul intervenţiei filmate chiar de un pompier al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

"In urma unei tragedii precum cea de la Colectiv, o natiune are dreptul sa comemoreze si familiile au dreptul sa-si aminteasca de cei dragi pe care i-au pierdut. Cel mai urat insa este cand unii se folosesc de aceste momente ca sa-si creasca ratigul si sa denigreze pe unii si altii prin subiecte triviale si care sunt in mod vadit tendentioase", a precizat Arafat.