Cetăţeanul olandez căutat pentru uciderea fetiţei din Gura Şuţii a fost găsit mort. Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi intrat frontal cu maşina într-un autotren. Poliţia olandeză a precizat că bărbatul era de mai mult timp sub supravegherea autorităţilor.

Cetăţeanul olandez fusese pus oficial sub acuzare pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmboviţa.

Articolul continua dupa recomandari

Olandezul căutat pentru uciderea fetiţei din Gura Şuţii a fost găsit mort

Bărbatul acuzat că a răpit-o şi ucis-o pe fetiţa din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, a fost găsit mort, după ce a intrat frontal cu maşina într-un autotren. Informaţia ar fi fost emisă poliţiştilor români de autorităţile olandeze.

Poliţia olandeză precizează că individul era de mai mult timp în atenţia autorităţilor. El vizitase ţara noastră regulat, începând din anul 2016. Informaţia a fost confirmată de surse din Poliţia de Frontieră.

Se pare că în 2017, bărbatul a stat cel mai mult în România, aproape o săptămână, restul vizitelor din ceilalţi ani fiind foarte scurte. Nu se cunoşteau detaliile vizitelor sale din anii precedenţi, însă în cazul vizitei din acest an, olandezul era suspect principal în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa.

Olandezul a fost înregistrat de camere, în trafic în timp ce ieşea cu maşina din Produleşti, zona în care a fost găsit corpul fără viaţă al fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, Adriana Mihaela Fieraru.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe copilă mergând singură spre casă, de la şcoală, pe un drum din Gura Şuţii. La un moment dat, copila a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin.