Oase şi CRBL, câştigătorii din finala Asia Express, vin cu poveşti fascinante despre aventurile prin care au trecut în cele două luni de filmări. După ce au primit medaliile de învingători, îi descoperiţi pe cei doi prieteni într-un interviu inedit pentru Observator. Show-ul a însemnat un maraton de 5 mii de kilometri, parcurşi pe jos sau cu autostopul. Vedetele au fost urmărite cu sufletul la gură de milioane de români. Şi în ultimul act, Asia Express a fost lider de audienţă. 

După ce au experimentat varianta de Bucureşti a showului Asia Express, e timpul să-i felicităm pe câştigătorii sezonului doi.

Articolul continua dupa recomandari

Oase şi CRBL, prieteni de 14 ani, au câştigat Asia Express

Oase şi CRBL au aflat încă din primele zile petrecute în India cât de "prietenoşi" sunt localnicii.

Câştigătorii au fost la un pas să se retragă din concurs, când Oase a fost călcat pe picior de un tuk-tuk condus de Ana Morodan.

A legat cu pansament, a strâns din dinţi şi a început să utilizeze cârjele.

În schimb, victoriile în probe le-au adus nopţi de răsfăţ la hotel.

Pe cei Oase şi CRBL îi leagă o prietenie de 14 ani. S-au cunoscut pe scena de dans, apoi Oase, Ionuţ Dongo, pe numele său real, a început să-i filmeze videoclipurile lui Cerebel.

Finala Asia Express, urmărită de peste 1,5 milioane de telespectatori

Cei doi au devenit cei mai buni prieteni, iar asta le-a adus marele premiu în finala Asia Express.

Show-ul de seara trecută a fost, din nou, lider de audienţă. Peste un milion şi jumătate de telespectatori din toată ţara au urmărit aventurile concurenţilor. În spatele lor s-a aflat o adevărată armată de cameramani şi personal tehnic.

CRBL, câştigător Asia Express: Tot ce aţi văzut în jurul nostru, calculatoare, camere, baterii, oameni, se mutau o dată cu noi pe zonă. Peste o sută de oameni au fost în spatele celor de pe teren

Mona Segall, producător Asia Express: Reporterii şi operatorii sunt eroi pentru că fac de două ori tot ce fac concurenţii, trăiesc aceleaşi experienţe, dar muncesc mult mai mult, au o responsabilitate foarte mare

Sezonul doi Asia Express s-a terminat, încep pregătirile pentru sezonul trei. Când şi unde, aflaţi în curând.