Poliţiştii din Gălăneşti (Suceava) au confiscat oale, ligheane şi găleţi de la trei invidizi care încercau să le vândă pe stradă.

Poliţiştii i-au prins pe cei trei comercianţi din Dărmăneşti (Bacău) în timp ce încercau să vândă obiectele de uz casnic pentru care nu aveau documente.

Articolul continua dupa recomandari

Cele trei persoane, în vârstă de 16, 18 şi 34 de ani, au fost conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti.

"Întrucât bunurile expuse spre vânzare nu au fost justificate conform legii, iar persoanele nu au putut face dovada desfășurării actelor de comerț în mod legal, s-a dispus sancționarea contravențională a acestora conform Legii 12/1990 R cu trei sancțiuni contravenționale în cuantum de 5000 de lei, cât și confiscarea bunurilor identificate. 

Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 1000 lei, fiind confiscate 10 oale emailate, 26 găleți a câte 10 litri și 32 lighene din masă plastică cu capacitatea de 15 litri.

Totodată, în baza ordonanței motivate aceștia au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde au fost introduși în bazele de date.

Bunurile confiscate urmează a fi depuse la camera de corpuri delicte", se arată într-un comunicat al Poliţiei, notează suceava-smartpress.ro.