O tânără mamă din Târgovişte e de negăsit, de două săptămâni. Fiul şi soţul ei o caută disperaţi. Femeia postase mesaje stranii pe facebook, înainte să dispară. Mai multe apeluri au fost lansate pentru găsirea ei.

Daniela Maria Moise are 40 de ani şi pe 24 iunie a a plecat la cumpărături împreună cu o prietenă. În faţa unui supermarket de la ieşire din Târgovişte, femeia i-a spus prietenei sale că se simte rău şi a rămas să o aştepte pe trotuar, până când aceasta a finalizat cumpărăturile. 

Articolul continua dupa recomandari

Când a ieşit din magazin, însă, prietena a găsit pe trotuar doar paharul de cafea, ţigările şi bricheta. A alertat imediat familia. Din data de 24 iunie, Dana are telefonul închis, iar soţul său spune că nu avea niciun motiv să plece de acasă. Se înţelegeau bine, nu aveau probleme şi era nedezlipită de fiul său, care are 19 ani. 

Bărbatul crede că cineva a luat-o cu forţa. El a dezvăluit pentru gazetadâmboviţei.ro că Daniela a postat în ultima perioadă pe facebook foarte multe mesaje cu tentă religioasă. Chiar şi înainte să dispară a mers la Biserica din apropierea casei şi a dat acatiste.

Familia oferă chiar şi recompensă pentru orice indiciu care ajută la găsirea Danielei. Poliţia o caută, de asemenea.