Trei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au ajuns la spital cu răni grave, după ce au fost loviţi de o maşină condusă tot de o elevă.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în Sinaia, cei trei fiind loviţi de maşină în timp ce mergeau pe aleea care duce spre liceu.

Articolul continua dupa recomandari

Autoturismul care i-a lovit pe adolescenţi era condus de o elevă în vârstă de 18 ani, care a obţinut permisul de conducere în urmă cu două săptămâni.

”Conducătoarea auto are 18 ani, tot elevă. Un autoturism a acroşat trei pietoni, elevi ce se aflau pe aleea din faţa liceului. Cei trei sunt în ambulanţă”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.

La rândul său, directorul Ambulanţei Prahova, Daniel Nicolae, a spus că echipajele medicale acordă îngrijiri medicale, cei trei elevi suferind traumatisme.

”Sunt două fete de 17 ani, una cu traumatism cranian minor şi cealalată a suferit un traumatism abdominal. Un băiat de 18 ani a suferit traumatisme cranian şi facial. Vor fi transportaţi la spital”, a declarat Daniel Nicolae.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.